Thema taarten

kinder-, verjaardags-, jubileumtaarten
Vanaf €5,00 Per persoon

Is uw kindje jarig en verdient zij of hij de mooiste, grootste of origineelste taart voor haar of zijn verjaardagsfeestje? Of wilt u zelf een mooie en lekkere taart. Bestel dan op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Momenteel houden wij een besteltermijn aan van 6 weken.

Wij maken thema taarten vanaf 15 personen.

Bruidstaarten

Vanaf € 6,00 Per persoon

Eindelijk is het zover… he asked and you said Yes! Nu beginnen de voorbereidingen, hier hoort natuurlijk ook jullie unieke bruidstaart bij. De mogelijkheden zijn eindeloos; gaan jullie voor simpel en elegant? Trendy en op maat? Of kiezen jullie voor een show stopper. Om alle mogelijkheden te bespreken zijn jullie van harte welkom in onze cake boutique.

We plannen het liefst 6 tot 4 maanden van te voren een proeverij in. Onze agenda raakt snel vol, zeker op de populaire dagen in de zomermaanden. Wacht dus niet te lang! (De kosten van een bruidsproeverij zijn € 25,00  per persoon met een maximum van 4 personen.) Bij aanbetaling krijgt u 50% retour.

Cupcakes, cakepops, macarons

en andere sweets
Zie onder

In de tearoom / cakeboutique kunt u natuurlijk ook onze sweets per stuk kopen. Onderstaande prijzen gelden voor sweets op thema.

Cupcakes met decoratie (minimale afname 12 stuks)

Vanaf € 3,50 per stuk

Mini cupcakes (minimale afname 24 stuks)

Vanaf € 2,25 per stuk

Cakepops (minimale afname 12 stuks )

Vanaf € 2,25 per stuk

Macarons (minimale afname 12 stuks voor thema macarons)

Vanaf € 1,85 per stuk

Magnumpops (minimale afname 6 stuks)

Vanaf € 2,95 per stuk

Alle overige sweets op aanvraag.

Wij gebruiken voor onze taarten zelfgemaakt vanille biscuit. Dit is een luchtige basis voor de taart en minder zwaar dan cake. Al onze taarten worden royaal gevuld met een crème en een laagje jam.

We gebruiken uitsluitend vullingen die langere tijd buiten de koeling kunnen blijven. Vanwege het feit dat de taarten tijdens het decoreren maar ook tijdens het feest langere tijd buiten de koeling staan. Om deze reden gebruiken wij crème voor onze vulling.

U kunt kiezen uit de volgende smaaksensaties:

Voor de crème:

– Vanille
– Chocolade (wit of melk of puur)
– Aardbeien
– Frambozen
– Citroen
– Kokos
– Mokka
– Caramel

– Koekjes crème (oreo, bastogne, bokkepootjes, speculoos)

*Tegen een meerprijs kunnen deze vullingen aangevuld worden met stukjes vers fruit, stukjes chocolade of caramel blokjes.

Producten van Fa’s Bakery kunnen melk, granen, noten, cacao of andere allergenen bevatten of hiermee in aanraking zijn geweest. De verantwoordelijkheid blijft bij de klant om gasten hierover te informeren.

Chat openen