Over ons

Al vanaf jonge leeftijd hield ik ervan om taarten, cake en koekjes te maken voor de familie. Samen met mijn moeder heb ik heel wat uren bakkend en decorerend doorgebracht in de keuken. Voor een paar jaar heb ik alles even on hold moeten zetten omdat ik in de tussentijd trouwde en kinderen kreeg. De hele shabang die daarbij hoort herkent vast iedereen. Toen mijn jongste naar school ging heb ik besloten om alles weer op te pakken. Eerst vanuit de keuken in ons huisje en tegenwoordig vanuit onze nieuwe locatie in Noorderplassen – West te Almere.

Samen met mijn man probeer ik iedere klant iets unieks mee te geven waar zij volledig tevreden mee zijn. Ons doel is om samen te werken met onze klanten en iets te ontwerpen wat hun gelegenheid mooier en specialer maakt.

Bij Fa’s Bakery maken wij al onze taarten from scratch. Alle producten die wij gebruiken zijn vers en van goede kwaliteit zodat uw taart of cupcakes dat ook zijn. Wij streven ernaar om onze taarten niet alleen mooi te decoreren maar ook lekker te laten smaken. Vandaar onze slogan: “Take a bite and fall in love”.

Wij hopen dat we u mogen verwelkomen om de taart of cupcakes van uw wensen te bespreken.